Η Michelle Obama δίνει γονεϊκές συμβουλές στην Meghan Markle – και είναι, όπως αναμενόταν, υπέροχες
LIFESTYLE Επικαιρότητα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η Michelle Obama δίνει γονεϊκές συμβουλές στην Meghan Markle – και είναι, όπως αναμενόταν, υπέροχες

August 1, 2019

author:

Parenting.gr

Η Michelle Obama δίνει γονεϊκές συμβουλές στην Meghan Markle – και είναι, όπως αναμενόταν, υπέροχες

Σαν να είχαμε οποιαδήποτε αμφιβολία.

Υπάρχει κάτι που η Michelle Obama δεν μπορεί να κάνει; Όχι. Η απάντηση είναι όχι. Στο φετινό τεύχος του βρετανικού Vogue, η πρώην Πρώτη Κυρία μοιράστηκε γονεϊκές συμβουλές με την Meghan Markle.

Η συνέντευξη παρουσιάστηκε στο τμήμα Forces for Change του τεύχους, το οποίο περιλαμβάνει άλλες γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο (οι Selma Hayek και Laverne Cox είναι μεταξύ τους). Η Ομπάμα μοιράστηκε τη σοφία της με την Markle, τη Δούκισσα του Sussex, που μόλις πριν από δύο μήνες έγινε η ίδια μητέρα. Οι δυο μιλούσαν ως επί το πλείστον για την παραίτηση από τον έλεγχο των παιδιών, και η Ομπάμα χαρακτήρισε άψογα τη μητρότητα ως ένα “σημαντικό μάθημα για το πως να αποσύρεσαι”.

«Όσο κι αν προσπαθούμε, δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα», συνέχισε. “Ως μητέρες, απλά δεν θέλουμε τίποτα ή κανέναν να βλάψει τα μωρά μας. Αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια. Πληγωμένα γόνατα, ανώμαλους δρόμους και ραγισμένες καρδιές αποτελούν μέρος της συμφωνίας. “

Η Ομπάμα είπε επίσης στην Markle ότι ένα βασικό κομμάτι της σωστής διαπαιδαγώγησης είναι να δίνουμε στα παιδιά μας αρκετό χώρο για να ανακαλύψουν ποιά είναι – χωρίς να περιμένουμε από αυτά τον ουρανό με τα άστρα. “Η μητρότητα μού έχει επίσης διδάξει ότι η δουλειά μου δεν είναι να χαράξω ένα μονοπάτι για τα παιδιά σε μια προσπάθεια να εξαλείψω όλες τις πιθανές αντιξοότητες“, είπε η πρώην Πρώτη Κυρία και μητέρα δύο θυγατέρων, της Σάσας και της Μάλιας. “Αλλά αντ ‘αυτού, πρέπει να είμαι ένα ασφαλές και σταθερό καταφύγιο στο οποίο μπορούν να προσγειωθούν όταν αυτά αναπόφευκτα αποτυγχάνουν. Και να τους δείξω, ξανά και ξανά, πώς να σηκωθούν από μόνα τους“.

Πηγή: Parenting.gr