Η Kartell δημιουργεί κουκλόσπιτο σε στυλ μίνιμαλ
LIFESTYLE Επικαιρότητα

Η Kartell δημιουργεί κουκλόσπιτο σε στυλ μίνιμαλ

August 28, 2019

author:

Parenting.gr

Η Kartell δημιουργεί κουκλόσπιτο σε στυλ μίνιμαλ

Η τελευταία προσθήκη στην παιδική σειρά της Kartell είναι ένα κουκλόσπιτο σε ζωηρά χρώματα που δημιουργήθηκε από τον Ιταλό σχεδιαστή Fabio Novembre.

Διαθέτοντας κεκλιμένη οροφή, παράθυρα και μπροστινή πόρτα, ο σχεδιασμός του κουκλόσπιτου βασίστηκε στις εμπειρίες του Novembre με τις δύο κόρες του.

“Παίζοντας με την αρχιτεκτονική, το να φτιάξω ένα σπίτι για τις κούκλες τους είναι κάτι που έχω προσπαθήσει εδώ και χρόνια”, είπε στο Dezeen.

Τα σπίτια – τα οποία υψώνονται από το έδαφος σε πόδια – προορίζονται να προσελκύσουν τους ενήλικες καθώς και τα παιδιά που έχουν μία αδυναμία στο ντιζάιν, και βγαίνουν σε μια σειρά από χρώματα που περιλαμβάνουν φωτεινό πράσινο και ροζ χρώμα.

Οι χώροι που δημιουργούνται για κάθε ένα από τα δωμάτια των σπιτιών μπορούν να χρησιμεύσουν ως ράφια, με χώρο για να αποθηκευτούν βιβλία και μικρά αντικείμενα.

“Μιλάμε για μια εικονική μορφή, κατανοητή για όλους, ειδικά στα παιδιά”, πρόσθεσε. “Η πραγματική καινοτομία εδώ είναι η διαφάνεια. Η Kartell μετατρέπει τα αντικείμενά σας σε φωτεινά χαρούμενα φαντάσματα – ποτέ ογκώδη και πάντα φιλικά”.

Πηγή: Parenting.gr