Η fashion blogger Ναυσικά Δασκάλου προτείνει οff shoulder tops για το Χειμώνα
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Η fashion blogger Ναυσικά Δασκάλου προτείνει οff shoulder tops για το Χειμώνα

April 2, 2021

author:

Parenting.gr

Η fashion blogger Ναυσικά Δασκάλου προτείνει οff shoulder tops για το Χειμώνα

Τα off shoulders tops ήταν το ωραιότερο trend της προηγούμενης σεζόν και παραμένει η πρώτη επιλογή και το χειμώνα γιατί ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους .
Έχουν κυριαρχήσει παντού, από τα εμπορικά brands ZARA, BERSHKA μέχρι τις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών.
Όλες οι celebrities εγχώριες ή international τα φορούν, δεν συζητάμε για τις bloggers μεγάλου, μεσαίου και μικρού βεληνεκούς που τα λατρεύουν και δεν τα αποχωρίζονται.
Ναι, μιλάμε για τα off shoulder tops, τα μπλουζάκια εκείνα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και κολακεύουν τα γυναικεία χέρια καλύπτοντας τις μικρές ατέλειες που μπορεί να έχουμε.

Δεν υπάρχει ιδανικότερο ρούχο για τη νέα σεζόν που έρχεται. Ο συνδυασμός τους είναι ο ευκολότερος και ο καταλληλότερος για όλες τις περιστάσεις.
Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στη δουλειά σας με ένα απλό παντελόνι, ή τζιν αν το επιτρέπει το dress code της δουλειάς σας, αλλά ακόμη κι αν επιβάλλεται ένα πιο αυστηρό ύφος (πχ ταγέρ ή κουστούμι) ναι, μπορείτε να το συνδυάσετε, και πόσο πιο θηλυκό και σέξι μπορεί να είναι ένα off shoulders top από το κλασικό πουκάμισο ή ένα απλό μπλουζάκι.

Γι΄ αυτές τις περιστάσεις επιλέξτε ένα off shoulder top το οποίο να μην είναι εφαρμοστό, το χρώμα ή το print εξαρτάται καθαρά από τις προτιμήσεις σας.
1

2 3

Ένας επόμενος συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες μας και είναι ιδανικός για τις βόλτες μας, είναι να το φορέσετε με το τζιν σας ή ακόμη και με τη τζιν φούστα σας.

4

Αν πάλι θέλετε να είστε το in fashion girl της παρέας επιλέξτε το έντονο print που βρείτε και φορέστε το σε κάθε σας Έξοδο.

5 6

Γράφει η fashion blogger Ναυσικά Δασκάλου
The Fashion Blink