Η φύση αποκαλύπτει το πιο όμορφο πρόσωπό μας!
ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Η φύση αποκαλύπτει το πιο όμορφο πρόσωπό μας!

December 1, 2019

author:

Parenting.gr

Η φύση αποκαλύπτει το πιο όμορφο πρόσωπό μας!

DSC_5613 (1)Η χρήση των καλλυντικών από τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες είναι πλέον σε καθημερινή βάση και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Και γι’ αυτό χρειαζόμαστε καλλυντικά που να είναι σύμμαχοι της ομορφιάς μας, να βελτιώνουν την εμφάνισή μας αλλά ταυτόχρονα και την υγεία μας! Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ως μέλλουσες μαμάδες πρέπει να προσέχουμε περισσότερο και να μην επιβαρύνουμε το δέρμα μας με χημικές ουσίες. Αντιθέτως, τα προϊόντα με συστατικά που έχουν ως πηγή τη φύση μπορούν να γίνουν η καλύτερη συνήθειά μας!

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν καλλυντικά που μπορούν να ανανεώσουν με φυσικό τρόπο το πρόσωπό μας και να μας ομορφύνουν!

Ένα από τα καλύτερα καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι καλεσμένοι στο Verve Café Bistro στη Λευκωσία, την Τρίτη 31 Μαρτίου. Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εταιρεία C.A. Papaellinas παρουσίασε τη νέα σειρά καλλυντικών BIOTEN GENOVATE στους δημοσιογράφους και στους αντιπρόσωπους των ΜΜΕ, ενώ απολάμβαναν ένα υγιεινό πρωινό γεύμα με φυσικά και υγιεινά προϊόντα. Όπως ακριβώς είναι φτιαγμένη και η νέα σειρά Bioten GENOVATE: με τη δύναμη της Φύσης και της Επιστήμης!

H σειρά περιποίησης προσώπου bioten GENOVATE χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής βασισμένη σε καλλιέργειες φυτικών βλαστοκυττάρων, μία νέα προσέγγιση στη φυσική περιποίηση του δέρματος και στη μακροχρόνια προστασία του περιβάλλοντος.Genovate group_gr

Η φόρμουλα της κρέμας προσώπου GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM TM, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες.

Το RESISTEM TM διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα: αποβάλλει τις τοξίνες, επιμηκύνει τη ζωή των κυττάρων και αναγεννά τους ιστούς!

Η σειρά περιλαμβάνει κρέμα ημέρας με αντηλιακό, κρέμα νύχτας, Serum ματιών, Serum εντατικής αντιγήρανσης και ανανέωσης, ενώ μπορούμε εύκολα να τη βρούμε και στην Ελλάδα!

Όλα τα προϊόντα της σειράς GENOVATE δρουν με στόχο την αντιγήρανση και την ανανέωση για την επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants. DSC_5807 (1)

 

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας στην Ελλάδα:
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, 15125 Μαρούσι, Αθήνα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6173000

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Κύπρου
C.A. PAPAELLINAS
179 Yiannos Kranidiotis Ave. 2235 Latsia, Nicosia, Cyprus
Τηλέφωνο επικοινωνίας (+357) 22741741

 

 

 

Originally posted 2015-04-06 08:30:48.