Η "Ονειρούπολη" στη Δράμα
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η “Ονειρούπολη” στη Δράμα

January 14, 2022

author:

Parenting.gr

Η “Ονειρούπολη” στη Δράμα

Τι: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Πότε: Από 04/12 έως 07/01
Για ποιόν: Για όλη την οικογένεια
Πού: Δράμα
Είσοδος: Ελεύθερη

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 και για περισσότερο απο έναν μήνα, η πιο ονειρεμένη πόλη, ανοίγει τις πύλες της για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων!

Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης, ζουν σ’ ένα μέρος που… μυρίζει Χριστούγεννα. Η ατμόσφαιρα της πιο «μαγικής» γιορτής του χρόνου, τρυπώνει μέσα σε ξύλινα σπιτάκια, βγαίνει από τις καμινάδες και φτάνει ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα, από εκεί βουτά στις φωτισμένες λιμνούλες, πηδά από νούφαρο σε νούφαρο και, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθεί διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, παρασύροντας στον ρυθμό των ημερών, όποιον βρίσκεται εκεί.

Ο δρόμος για να βιώσετε αυτό το κλίμα και να γίνετε κομμάτι της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της χώρας, οδηγεί στη Δράμα. Για ακόμη μία χρονιά, ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: την Ονειρούπολη!

Από το 2004, η αγάπη των εκατομμυρίων επισκεπτών της Ονειρούπολης, έχουν καταστήσει τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Με βάση την καταλυτική προσφορά όλων όσοι συνέβαλαν στη γιγάντωσή της τα προηγούμενα χρόνια, η Ονειρούπολη εξελίσσεται, αλλάζει φιλοσοφία και σας περιμένει να την επισκεφτείτε για να αντικρίσετε από κοντά ένα ανανεωμένο και παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, το μεγαλύτερο της Ελλάδας!

Οι βασικοί στόχοι των διοργανωτών της Ονειρούπολης, είναι η ικανοποίηση και ευχαρίστηση μικρών και μεγάλων επισκεπτών, αλλά και η δημιουργία των συνθηκών για να τους προσφέρουν το περιβάλλον που θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και ουσιαστικές οικογενειακές στιγμές. Καθημερινά, προσφέρονται εκατοντάδες διαφορετικές, δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεματικά εργαστήρια. Μικροί, και όσοι νιώθουν μικροί, έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να παίξουν, να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους, να ζωγραφίσουν και να… τους ζωγραφίσουν, να διδαχθούν, να ανταμώσουν χριστουγεννιάτικους ήρωες και πρωταγωνιστές παραμυθιών, να μαγειρέψουν, να κάνουν πειράματα, να συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο φορέων και συλλόγων… Με λίγα λόγια, να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και να γίνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στο μοναδικό, χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις, οι οποίες γίνονται εντελώς δωρεάν στην φανταστική Ονειρούπολη της Δράμας.

Ώρες λειτουργίας:

– Από 4 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 08:30 – 14:00 και 17:00 -21:00
– Σαββατοκύριακα και από 23 Δεκεμβρίου έως τη λήξη 10:00-21:00