“Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών” στο Golden Hall
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

“Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών” στο Golden Hall

April 1, 2017

author:

Parenting.gr

“Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών” στο Golden Hall

Τι: Έκθεση
Πότε: Δευτέρα 3, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Απριλίου
Για ποιόν: Όλη την οικογένεια
Πού: Golden Hall – Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, 15123 Ελλάδα
Είσοδος: Ελεύθερη

Στο Golden Hall (1ος όροφος) παρουσιάζεται η έκθεση παιδικής ζωγραφικής “Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών” που διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη “Συμμαχία για την Ελλάδα”.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς, από μικρή ακόμα ηλικία. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο 2016, μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σώματος, προς τα παιδιά και τους γονείς τους, να στείλουν ηλεκτρονικά ζωγραφιές με θέμα: “ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές – συμβουλές στους γονείς”. Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (280) παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η περαιτέρω αξιοποίηση των όμορφων αυτών παιδικών δημιουργιών, μέσα από την έκθεση, που περιλαμβάνει (214) από τις παραπάνω ζωγραφιές, οι οποίες παραχωρήθηκαν με τη συγκατάθεση των γονέων.

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις παιδικές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Tips:

Ώρες επίσκεψης: 09:00 με 21:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106803450