Η Μέριμνα σας περιμένει σε ξεχωριστό Πικ Νικ στο Λόφο της Κάντζας!
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Μέριμνα σας περιμένει σε ξεχωριστό Πικ Νικ στο Λόφο της Κάντζας!

March 26, 2017

author:

Parenting.gr

Η Μέριμνα σας περιμένει σε ξεχωριστό Πικ Νικ στο Λόφο της Κάντζας!

Τι: Φιλανθρωπικό Πικ-Νικ
Πότε: Κυριακή 02 Απριλίου
Για ποιόν: Παιδιά (όλων των ηλικιών) και γονείς
Πού: Λόφο της Κάντζας
Είσοδος: 5€ (Για τα παιδιά κάτω του 1 έτους η είσοδος είναι δωρεάν)

Για μια φορά ακόμη οι Φίλοι της Μέριμνας καλούν μικρούς και μεγάλους για ένα συναρπαστικό -και πολυαγαπημένο πια- Πικ Νικ, στον ανθισμένο ελαιώνα, στο Λόφο της Κάντζας. Εκεί, την Κυριακή 2 Απριλίου, παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με τους γονείς τους και με φίλους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση και να πάρουν μέρος σε πρωτότυπα παιχνίδια και σε πολλές, καταπληκτικές δραστηριότητες: θα στολίσουν την Πασχαλιάτικη λαμπάδα τους, θα φτιάξουν τόξα για τον διαγωνισμό τοξοβολίας, θα κάνουν βόλτα με πόνυ και πολλά άλλα!

Το εισιτήριο, περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες και τα οργανωμένα παιχνίδια (εκτός φαγητού) και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο των δύο υπηρεσιών της Μέριμνας:

• «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι». Εκπαιδευμένοι γιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί της Μέριμνας βοηθούν το παιδί που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του να το περάσει στο σπίτι του, με την οικογένειά του.

• «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος». Εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη στο παιδί-έφηβο που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου.

Tips:
Στο χώρο θα υπάρχει καντίνα για αγορά αναψυκτικών και σνακ.
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή 9/4.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6842 833 ή στο 6946589428.

Οδηγίες πρόσβασης:
Με αμάξι: Έξοδος 17 από την Αττική Οδό (προς Μαρκόπουλο). Ακολουθείτε την ταμπέλα για το Μποδοσάκειο Κολλέγιο. Με ΜΜΜ: Προαστιακός έξοδος Κάντζα και με τα πόδια φτάνετε σε 5΄ στην είσοδο του Πικ Νικ.