Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της

July 8, 2020

author:

Parenting.gr

Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της

Τα παιδιά της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin διαφέρουν κάπως από τη North West και τη Blue Ivy. Οι γονείς τους από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους προσπαθούσαν να τα κρατήσουν κάπως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα πρωτοσέλιδα. Τώρα πια όμως που μεγάλωσαν λιγάκι, η μαμά τους δε διστάζει να βγάλει κάποια selfie φωτογραφία μαζί τους και να την ποστάρει στο instagram. Τα social media την έχουν κερδίσει και εκείνη συχνά πυκνά όλο και ανεβάζει κάτι.61b164414041120f44fa1275cf5c301d_L

Η Apple Martin είναι τελικά το κοριτσάκι της μαμάς. Μπορεί στη φωτογραφία που πόσταρε η μαμά της να φοράει τα γυαλιά του ηλίου της, αλλά το χαμόγελό της μας αρκεί. Μαμά και κόρη δείχνουν το πιο αστραφτερό τους χαμόγελο και μας φτιάχνουν τη μέρα. Όσο να ναι, Δευτέρα σήμερα, χρειαζόμασταν κάποια θετικά… vibes για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα μας.

Η κόρη της Gwyneth είχε τα μαλλιά της κοτσιδάκια, σαν τα κοριτσάκια της ηλικίας της και είμαστε 100% σίγουρες πως η ομοιότητα με τη μαμά της όλο και θα αυξάνεται!

Πηγή:www.queen.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Λούσι Λιου για πρώτη φορά μαμά!

Έγκυος και πάλι η Κέιτ Μίντλετον

Δείτε την κόρη του Jude Law!

Originally posted 2015-10-13 06:51:28.