Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει

May 11, 2019

author:

Parenting.gr

Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει

Κάθε καινούργια χρονιά που έρχεται στις ζωές μας, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη και να θέσουμε καινούργιους στόχους.

Μέσα σε αυτούς τους στόχους, πρέπει να είναι και η ανάπτυξη της οικολογικής μας συνείδησης, της ενσυναίσθησης και της βελτιστοποιήσης του εαυτού μας.

Τέτοια μαθήματα, πρέπει να περνάμε και στα παιδιά μας και οι θεατρικές παραστάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό.
Το θέατρο Κάτω από την Γέφυρα, παρουσιάζει την παράσταση “Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει”,του Χιλιανού συγγραφέα,Luis Sepulveda.

Ένας τεμπέλης οικόσιτος γάτος, θα μπει σε ένα σωρό περιπέτειες, όταν μια έγκυος γλαρίνα θα προσγειωθεί στο μπαλκόνι του έτοιμη να πεθάνει αφού λερώθηκε από μια πετρελαιοπηγή μεσοπέλαγα. Ο γάτος θα υποσχεθεί στην γλαρίνα ότι θα προσέχει το αυγό της και θα το κλωσήσει και όταν γεννηθεί θα μάθει στον μικρό γλάρο να πετάει.

Ο γάτος θα έρθει αντιμετώπος με την σκληρή πραγματικότητα, και θα κάνει ύστατες προσπάθειες για να επιβιώσουν μαζί με το αυγό.
Tips:
Η παράσταση παίζεται κάθε Κυριακή στις 12:00.
Το θέατρο Κάτω από την Γέφυρα βρίσκεται  κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Βείκου, κοντά στην πλατεία ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου.

Originally posted 2016-12-29 08:29:18.