Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία παιδιού: «Περιμένω να με πει μαμά»
Επικαιρότητα

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία παιδιού: «Περιμένω να με πει μαμά»

May 27, 2023

author:

Parenting.gr

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία παιδιού: «Περιμένω να με πει μαμά»

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Οκτώβρη του 2018, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυπτε σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή ότι εκείνη και ο σύζυγός της προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα τότε είχε δηλώσει: «Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννά ένα παιδί αλλά και αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο».

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η υιοθεσία έγινε και το παιδί είναι στο σπίτι τους. «Η υιοθεσία ολοκληρώθηκε. Έχουμε το παιδί πια στο σπίτι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είναι πολύ ωραίο! Δεν ήταν εύκολο. Το παλέψαμε 2 χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ κι εγώ και ο σύζυγός μου. Τον έχουμε βαφτίσει ήδη και το όνομά του είναι Μάριος. Είναι και αυτό παιδί μου. Ακόμα δεν με έχει πει μαμά. Περιμένω»

Originally posted 2018-12-05 16:29:38.