Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια των νέων
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια των νέων

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια των νέων

Ημερίδα YEARS στην Ελλάδα / Young Europeans Acting for Road Safety
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, 09:00 – 13:00
Αμφιθέατρο Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου / Ιουλιανού 33-35, Αθήνα
Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι ελεύθερη αλλά ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ETSC) και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην ετήσια εκδήλωση του προγράμματος YEARS στην Αθήνα, για μια συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους και τις συστάσεις πολιτικής για την ασφάλεια των νεαρών χρηστών της οδού σε Ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, και απευθύνεται σε εκπροσώπους της Πολιτείας, των ΜΜΕ και όλων των φορέων που ασχολούνται με την Οδική Ασφάλεια, την Προαγωγή της Υγείας και την προστασία της νεότητας στη χώρα μας.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι θεσμικών και ιδιωτικών φορέων καθώς και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ενώ εισηγήσεις θα γίνουν από ειδικούς στην Οδική Ασφάλεια από την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Θα παρέχεται διερμηνεία από και σε Ελληνικά/ Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ι.Ο.ΑΣ. στα τηλ.: 210 8620150 & 6984111206 ή να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες www.ioas.gr και www.etsc.eu