Ημέρα Θετικής Ενέργειας
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ημέρα Θετικής Ενέργειας

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Ημέρα Θετικής Ενέργειας

Το πιο Θετικό Μουσικό γεγονός έρχεται για 12η χρονιά!
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στις 18.00, σας περιμένει η πιο Θετική βραδιά, γεμάτη με χρώμα, αισιοδοξία, μουσική και πάνω απ’ όλα πολλή Θετική Ενέργεια, στους ρυθμούς του πιο Θετικού Lineup.

Δημοφιλείς καλλιτέχνες θα συναντηθούν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017, για να προσφέρουν σε όλους το πιο μοναδικό θέαμα της χρονιάς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι Μέλισσες και ο DJ young , οι Playmen και οι MAD M.A.C, ο Πάνος Μουζουράκης και η Xenia Ghali, η Έλενα Παπαρίζου και ο Mark Angelo, η Ελένη Φουρέιρα με τον DJ Pitsi, θα βρίσκονται εκεί για μία εκρηκτική εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα εμφανιστούν οι Marcus και Martinus.

Special Guests της βραδιάς θα είναι οι DVBBS και Nervo, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως Kings, Mike, NOE, Radioact, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος, θα είναι εκεί για να απογειώσουν την βραδιά.

Στην σκηνή θα εμφανιστούν για πρώτη φορά και οι νικητές του διαγωνισμού BACK2BANDS, The Players και The Starboys.  Την Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα παρουσιάσει ο πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς.