Μέχρι και την Παρασκευή το “Παζάρι βιβλίου” στην πλατεία Κοτζιά
Δραστηριότητες ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέχρι και την Παρασκευή το “Παζάρι βιβλίου” στην πλατεία Κοτζιά

March 20, 2023

author:

Parenting.gr

Μέχρι και την Παρασκευή το “Παζάρι βιβλίου” στην πλατεία Κοτζιά

book womanΟι μέρες μιας μητέρας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες όταν μπορεί να ξεκλέψει λίγο προσωπικό χρόνο και να τον αφιερώσει σε κάτι που αγαπά! Ίσως σε μια βόλτα, ή σε ένα καφέ με τις φίλες της ή σε ένα παζάρι βιβλίων που συνδυάζει καφέ, συζήτηση, βόλτα και την ευκαιρία να προμηθευτούμε ενδιαφέροντα βιβλία!

Για όσες μαμάδες αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα για το “Παζάρι βιβλίου”. Με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην ανάγνωση!» αυτή η θεσμοθετημένη εκδήλωση που έχει καταξιωθεί στις Αθηναίες και στους Αθηναίους -και όχι μόνο- για το βιβλίο θα λήξει στις 6 Μαρτίου 2015.

Η συνάντηση βιβλίου και αναγνώστη πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά (Εθνικής Αντίστασης) του Δήμου Αθηναίων με θέα το παλιό Δημαρχείο της Πόλης. Τα ξύλινα πατώματα της μεγάλης υπαίθριας τέντας και οι πάγκοι από φωτεινό βιομηχανικό υλικό, δίνουν την αίσθηση στο βιβλιόφιλο κοινό ότι βρίσκεται στο δικό του φιλικό βιβλιοπωλείο!Στο φετινό 19ο Παζάρι του Βιβλίου, οι τιμές θα πέσουν έως και 70% και θα έχουν σημείο εκκίνησης το μισό ευρώ (0,50), ενώ θα βρείτε 500.000 βιβλία 153 εκδόσεων!
Είναι, αν θέλετε, η λαϊκή πολιτική του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, για να βρεθεί το βιβλίο σε κάθε αθηναϊκό – και γιατί όχι; – σε κάθε ελληνικό ράφι βιβλιοθήκης.

Στο ξεφύλλισμα των βιβλίων, αναδύεται το κοινό τους άρωμα που είναι η ειρηνική συνύπαρξη του επιφανειακά διαφορετικού και ασύμπτωτου: ο ξεχασμένος τίτλος συναντά τον καινούργιο, ο σπάνιος τον ευπώλητο, ο πανεπιστημιακός τον εκλαϊκευτικό.

Οργάνωσε μια βιβλιο-απόδραση με τις φίλες σου ή και μόνη σου και επέλεξε τα επόμενα βιβλία που θα σου κρατήσουν συντροφιά! Μπορείς επίσης να επιλέξεις και παιδικά βιβλία για να περνάς ήρεμες και ουσιαστικές ώρες με τα παιδιά στο σπίτι!

Πληροφορίες:
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ- ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ (Σ.ΕΚ.Β.)- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Β.Α.)

Originally posted 2015-03-02 04:25:17.