Ελέγξτε την ηλεκτρική σκούπα με το smartphone σας. Από την LG
7hmeres

Ελέγξτε την ηλεκτρική σκούπα με το smartphone σας. Από την LG

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Ελέγξτε την ηλεκτρική σκούπα με το smartphone σας. Από την LG

hom-bot-turbo-app-1024x682Ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες υπάρχουν πολλές, έξυπνη όμως, μόνο μία, λέει η LG που πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο “είδος” έξυπνης ηλεκτρικής σκούπας, την Hom-Bot Turbo+.
Η νέα έξυπνη ηλεκτρική σκούπα της LG παρουσιάστηκε στα τέλη του Δεκέμβρη που μας πέρασε, ωστόσο έκανε την εμφάνιση της και στην έκθεση CES, στις αρχές Ιανουαρίου.

Αυτό που την διαφοροποιεί από τα άλλα προϊόντα του είδους, είναι το χαρακτηριστικό επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) που διαθέτει, και το οποίο λειτουργεί χάρη στις μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας, στους πολλαπλούς αισθητήρες και σε μία σειρά από κάμερες, που ενσωματώνει η Hom-Bot Turbo+.

Πως λειτουργεί; Αφού συνδέσετε το smartphone σας με την Hom-Bot Turbo+, μπορείτε στην συνέχεια να τραβήξετε μία φωτογραφία από το σημείο που θέλετε να καθαριστεί, και η Hom-Bot Turbo+ θα κατευθυνθεί από μόνη της στο σημείο για να το καθαρίσει. Χάρη επίσης στην εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, μπορείτε χειροκίνητα να καθοδηγήσετε την σκούπα για να καθαρίσει τα σημεία που θέλετε, σαν να χειρίζεστε… τηλεκατευθυνόμενο. Ένα ακόμη ωραίο χαρακτηριστικό, είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως… φρουρός ασφαλείας, αφού μόλις αντιληφθεί κίνηση στο πεδίο δράσης της, την καταγράφει –τραβάει φωτογραφία- και σας την αποστέλλει στο κινητό σας. Το κόστος της; Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το κόστος της, λογικά μπορούμε να περιμένουμε μία τιμή κοντά στα €700-800 αν κρίνουμε από το κόστος των παλαιότερων μοντέλων της σειράς Hom-Bot.

Πηγή: athome.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε τα παιδιά στο παιχνίδι της καθαριότητας!