Εκπαιδευτικό εργαστήριο για γονείς
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Εκπαιδευτικό εργαστήριο για γονείς

January 13, 2017

author:

Parenting.gr

Εκπαιδευτικό εργαστήριο για γονείς

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους γονείς να εκπαιδευτούν και να γίνουν καλύτεροι για τα παιδιά τους, έχει ξεκινήσει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο με θέμα: Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα παιδί δημοτικού και ποιά θα πρέπει να είναι η σωστή αντίδραση των γονιών.

Κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων, τα παιδιά αποκτούν γνώσεις και αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες που θα αποτελέσουν τις βάσεις για τις μελλοντικές τους σπουδές αλλά και για ισορροπημένες συναισθηματικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Είναι σημαντικό η επικοινωνία και η συνεργασία των γονιών με το σχολείο να είναι αποδοτική και να υπηρετεί αυτό τον στόχο.

Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθούν ζητήματα όπως: Παγίδες στην επικοινωνία με τα παιδιά (άμυνα, επιθετικότητα, άρνηση), εποικοδομητική κουβέντα των γονιών με τον δάσκαλο και τη διεύθυνση του σχολείου, έλεγχος της κουβέντας σε θέματα ακανθώδη, όπως το bullying και άλλα.

Tips:
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ή μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και την εγγραφή, επισκεφτείτε το επίσημο site του Πολυχώρου.
Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο βρίσκεται Ιπποκράτους 118, Αθήνα.