Εγκυμοσύνη και ολόσωμα μαγιώ με στυλ!
SHOPPING ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Εγκυμοσύνη και ολόσωμα μαγιώ με στυλ!

November 6, 2019

author:

Parenting.gr

Εγκυμοσύνη και ολόσωμα μαγιώ με στυλ!

Είστε έγκυος το καλοκαίρι;
Υπάρχουν για εσάς εξαιρετικές επιλογές για κομψά ολόσωμα μαγιώ που θα αγκαλιάσουν τη sexy κοιλίτσα σας και θα σας δώσουν μοναδικό στυλ!

Τολμήστε έντονα χρώματα και συνδυάστε το υπέροχο μαγιώ σας με ένα μεγάλο “κοσμοπολίτικο” καπέλο. Για το φετινό καλοκαίρι επιλέξτε το κίτρινo χρώμα.

pinterest swimsuit pregnant5 pinterest swimsuit pregnant6

Ξεχωρίστε με μια μοναδική πουά επιλογή που θα αναδείξει τη γοητεία σας.  Εάν μάλιστα εμπνεέστε από παλαιότερες εποχές και έχετε ρετρό διάθεση, ενισχύστε το look σας με μία κορδέλα στα μαλλιά και έντονο κόκκινο κραγιόν ή με μεγάλα στρογγυλά γυαλιά.

pinterest swimsuit pregnant8 pinterest swimsuit pregnant15

Κάντε τη διαφορά με μια ριγέ επιλογή. Τολμήστε ακόμα και οριζόντιες ρίγες που θα αναδείξουν την κοιλίτσα σας και θα δώσουν έμφαση στην εγκυμοσύνη σας!

pinterest swimsuit pregnant14 pinterest swimsuit pregnant13

Κερδίστε τις εντυπώσεις και τραβήξτε τα βλέμματα με floral print υφάσματα. Ιδανικά επιλέξτε floral σχέδια, εάν είστε στους τελευταίους μήνες και η κοιλιά σας είναι αρκετά μεγάλη. Τα λουλούδια θα μπερδέψουν τα βλέμματα των θαυμαστών σας.

pinterest swimsuit pregnant3 pinterest pregnant swimsuit 17

Αν δυσκολέυεστε να επιλέξετε μαγιώ γιατί δε μπορείτε ακόμα να συνηθίσετε το σώμα σας, προτιμήστε την ασφαλή επιλογή του μαύρου χρώματος. Ιδανικά επιλέξτε ένα μαγιώ με μικρές χρωματιστές λεπτομέρειες και ενισχύστε το look σας με αξεσουάρ.

pinterest swimsuit pregnant12 pinterest swimsuit pregnant19

Καλές βουτιές!

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Originally posted 2016-07-13 12:00:11.