Δώρο της τελευταίας στιγμής: Αλεξανδρινό σε κονσέρβα
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Δώρο της τελευταίας στιγμής: Αλεξανδρινό σε κονσέρβα

January 22, 2022

author:

Parenting.gr

Δώρο της τελευταίας στιγμής: Αλεξανδρινό σε κονσέρβα

Η δημιουργία νέων κατασκευών από διάφορα χρησιμοποιημένα αντικείμενα είναι και πάλι στη μόδα. Ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, το upcycling προσφέρει πολλές δυνατότητες για μοναδικές διακοσμήσεις και πρωτότυπα δώρα. Με τα σωστά αξεσουάρ, ακόμη και το κλασικό αλεξανδρινό μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό, προσωπικό δώρο σε ελάχιστο χρόνο. Εδώ, η ιδέα δώρου της τελευταίας στιγμής δείχνει πώς μια άδεια κονσέρβα μπορεί να μετατραπεί σε εναλλακτική γλάστρα με ελάχιστη προσπάθεια.

Για αυτή την ιδιαίτερη και εύκολη σύνθεση θα χρειαστείτε απλά αντικείμενα που βρίσκετε σε κάθε σπίτι, όπως ένα μεσαίου μεγέθους αλεξανδρινό, μια κονσέρβα, ένα κομμάτι χαρτόνι, ένα μικρό κλαδάκι από έλατο, ένα Χριστουγεννιάτικο στολίδι, κορδέλα και κόλλα θερμοκόλλησης.
Συμβουλή: Ανοίξτε το δοχεία με ένα ανοιχτήρι που δεν αφήνει αιχμηρές άκρες.

Βήμα 1ο:

Κόψτε το χαρτόνι σε ίδιο μέγεθος με το δοχείο και θερμοκολλήστε το γύρω από το εξωτερικό του, αφού το έχετε πλύνει πρώτα. Φυσικά, αντί για χαρτόνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα άλλα υλικά, όπως χαρτί, τσόχα ή μαλλί.

Βήμα 2ο:

Δέστε το κλαδάκι ελάτου στο κουτί με μια κορδέλα.

Βήμα 3ο:

Τέλος, κρεμάστε το χριστουγεννιάτικο στολίδι με την κορδέλα και στερεώστε το κάνοντας έναν φιόγκο. Η χειροποίητη γλάστρα με το αλεξανδρινό σας είναι έτοιμη!

Tip: Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε να γράψετε τις ευχές σας απευθείας πάνω στο χαρτόνι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αλεξανδρινά, δείτε εδώ.

Originally posted 2017-12-10 08:00:04.