Δωρεάν ομιλίες για γονείς με σκοπό την ενημέρωση τους
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δωρεάν ομιλίες για γονείς με σκοπό την ενημέρωση τους

April 2, 2021

author:

Parenting.gr

Δωρεάν ομιλίες για γονείς με σκοπό την ενημέρωση τους

Όλοι οι γονείς αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς τα παιδιά τους μεγαλώνουν. Κάθε ημέρα που περνά ψάχνουν βοήθεια για να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους και να διευκολύνουν τη ζωή των παιδιών αλλά και τη δική τους.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία, και με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος διοργανώνονται, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της γραμμής 115 25  ομιλίες με θεματολογία ζητήματα που απασχολούν τους γονείς με παιδιά της σχολικής και της προσχολικής ηλικίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν ποικίλλουν και την οργάνωση θα ανοίξει ομιλία με θέμα τα “Όρια” , πως δηλαδή οι γονείς θα αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα προβλήματα που έρχονται με την οριοθέτηση των παιδιών τους. Τα ζητήματα που αναλύονται σε αυτές τις ομιλίες, αφορούν όλους τους γονείς, και είναι καλό να παρευρίσκονται είτε νιώθουν ότι ένα πρόβλημα τους αφορά είτε όχι.

Tips:
Απαιτείται δήλωση συμμετοχής και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η πρώτη ομιλία έγινε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, 17.00 – 19.00, στο 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
Προγραμματισμός: Θα πραγματοποιείται μια ομιλία κάθε μήνα, μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς σε διαφορετική κάθε φορά τοποθεσία (θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναιών)