Δωρεάν εξέταση Σπονδυλικής Στήλης για παιδιά και εφήβους
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δωρεάν εξέταση Σπονδυλικής Στήλης για παιδιά και εφήβους

March 18, 2019

author:

Parenting.gr

Δωρεάν εξέταση Σπονδυλικής Στήλης για παιδιά και εφήβους

Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης προσφέρει δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων.

Την εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και δηλώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής.

mitera_csr

Οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης  είναι πιο συχνές από όσο γενικά πιστεύεται, στα παιδιά και τους εφήβους. Σχεδόν 1500 παιδιά θα απασχολήσουν κάθε χρόνο τον παιδίατρό τους στη χώρα μας με απλά ή σύνθετα προβλήματα από την σπονδυλική στήλη.

Η ιδιοπαθής εφηβική σκολίωση και η κύφωση μπορεί να είναι οι πιο γνωστές στην συνείδηση του κοινού αλλά υπάρχει ένας σημαντικός πληθυσμός με το ίδιο κλινικό εύρημα, από διαφορετική όμως αιτία.

Η σύγχρονη συντηρητική & χειρουργική θεραπεία παιδιών και εφήβων με παθολογίες της σπονδυλικής στήλης εξασφαλίζει ποιότητα (και σε αρκετές περιπτώσεις και ποσότητα) ζωής για τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Οι παροχές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Originally posted 2016-10-18 08:36:06.