Δρόμοι Ζωής - Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
LIFESTYLE ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δρόμοι Ζωής – Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

April 14, 2019

author:

Parenting.gr

Δρόμοι Ζωής – Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής».

Το Βazaar έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων που το επισκέπτονται, πρωτίστως για την πρακτική του πρόθεση και τελικά επίτευξη, να χρηματοδοτεί την ετήσια λειτουργία του Κέντρου των Δρόμων Ζωής (Γαργηττίων 12, Γκάζι) που αφορά στη στήριξη κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και οικογενειών στις περιοχές Κεραμεικό, Γκάζι, Βοτανικό, Μεταξουργείο, αλλά και για την υψηλού επιπέδου αισθητική και ποιότητα των προϊόντων του και την ιδιαίτερη γευστική του «ταυτότητα».

Οι εθελοντές εργάζονται όλο το χρόνο για τα κοσμήματα, τα πλεκτά, τα αξεσουάρ, τα γλυκίσματα, τα λικέρ και όλες τις ξεχωριστές σπιτικές παρασκευές που προσφέρονται σε συσκευασία δώρου για τα Χριστούγεννα.

Σε περίοπτη θέση στην καρδιά των επισκεπτών, βρίσκεται ο μπουφές με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, με εδέσματα ελληνικής και ανατολίτικης κουζίνας, καφέ, τσάι, ζεστό κρασί, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και κυρίως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το κέφι κορυφώνεται με ρυθμούς lindy hop από τους Rhythm Hoppers ενώ οι Δον Κιχώτες θα ανεβάσουν την παιδική παράσταση Φιόγκος και κορδέλα.

Προσεγμένα αντικείμενα από “δεύτερο χέρι” διατίθενται επίσης σε πολύ προσιτές τιμές αλλά και οι βιβλιόφιλοι θα ανακαλύψουν πολύτιμους θησαυρούς στο Μικρό βιβλιοπωλείο από μεταχειρισμένα βιβλία κάθε γούστου.

Η διήμερη αυτή γιορτή του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης πλαισιώνεται από δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια για τα παιδιά, με θεατρικό παιχνίδι, χορό, τραγούδι, κατασκευή φιγούρας Καραγκιόζη και χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία.

Tips:
Ωράριο: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου: 10:00-22:00 / Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00
To 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών βρίσκεται Ορφέως 58, Σταθμός Μετρό Κεραμεικός (έξοδος Κων/πόλεως)

Originally posted 2016-12-15 11:27:08.