Δραστηριότητες με τις φίλες μου!
7hmeres Δραστηριότητες ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

Δραστηριότητες με τις φίλες μου!

November 1, 2019

author:

Parenting.gr

Δραστηριότητες με τις φίλες μου!

Ladies OutΑυτήν την εβδομάδα είναι ιδανική να την αφιερώσεις στον εαυτό σου και στις φίλες σου, καθώς λαμβάνουν χώρα αρκετές δραστηριότητες και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

1. Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΑΣΙΣ, οργανώνεται μια πρωτότυπη διάλεξη με θέμα “Η γυναικολογία στην αρχαιότητα: γυναικείες ασθένειες, διάγνωση, θεραπεία, τοκετός” με την Μαριάντζελα Ιέλο. Στη διάλεξη αυτή θα εξεταστούν συγκεκριμένα οι ιπποκράτειες πραγματείες σχετικά με τις γυναικείες ασθένειες, με αναφορά στη διάγνωση, στην πρόγνωση και στη θεραπεία. Το περιβάλλον στο οποίο εντάσσονταν οι ασθένειες αυτές θεωρούνταν εξειδικευμένο και συνεπώς απομακρυνόταν εν μέρει από το πλαίσιο των κοινών ασθενειών. Αυτήν την Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρα 19:00-21:00.

2. Την ίδια μέρα 11 Μαρτίου στις 15.00 πραγματοποιείται ένα σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες. Το πρόγραμμα Heartsaver First Aid της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (American Heart Association) δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να αναγνωρίζει έγκαιρα ένα επείγον περιστατικό και να παρέχει αποτελεσματική φροντίδα τα κρίσιμα πρώτα λεπτά μέχρι να φτάσει εξειδικευμένο προσωπικό. Περιλαμβάνονται βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, ιατρικά επείγοντα (σοβαρές ασθένειες) και τραυματισμοί (αιμορραγίες, εγκαύματα, κακώσεις). Προαιρετικά μπορεί να περιληφθούν και περιστατικά περιβαλλοντικής φύσης.098765446578790pkhjghvgcv-90878656576879808987yhjjbmn

3. Την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 17.30 μπορείς να επενδύσεις λίγο από το χρόνο σου στο παρελθόν σου παρακολουθώντας μια διάλεξη με το σύνθημα ότι η ζωή είναι αληθινή μόνο αν μπορούμε να είμαστε στο Τώρα. Η διάλεξη έχει τίτλο “Πώς να διαχειριστείς το παρελθόν σου” και πραγματοποιείται από τον Θωμά Κινδύνη στις Μορφές Έκφρασης.

4. Εάν πάλι θέλεις κάτι πιο καλλιτεχνικό μπορείς να επισκεφτείς την έκθεση “Γυναίκες Ζωγραφίζουν Γυναίκες” στη νέα Εικαστική Πλατφόρμα “The ArtLoft”σε έναν καινούριο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια σειρά εννέα εικαστικών εκθέσεων που θα παρουσιαστούν στον πολυχώρο “The Loft” στην οδό Καπνικαρέας 3. Ένας υπέροχος ενιαίος χώρος τριακοσίων τετραγωνικών κατάλληλος να φιλοξενήσει έργα, εγκαταστάσεις, performing και βιντεοπροβολές σημαντικών καλλιτεχνών!

Ξέκλεψε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και πείσε τις φίλες σου να κάνουν το ίδιο και να σου κάνουν παρέα!

 

Originally posted 2015-03-09 04:15:42.