Διαφορετικά βραχιόλια για το Μάρτη
SHOPPING ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Διαφορετικά βραχιόλια για το Μάρτη

September 1, 2019

author:

Parenting.gr

Διαφορετικά βραχιόλια για το Μάρτη

Η 1η Μαρτίου είναι μια ημέρα που για τον περισσότερο κόσμο φέρνει αισιοδοξία και χαρά. Αν και δεν έχουμε αποχαιρετήσει εντελώς τον χειμώνα, οι πρώτες ηλιόλουστες ημέρες κάνουν την εμφάνιση τους και αλλάζουν τη διάθεσή μας,  Το έθιμο του μήνα επιτάσσει να φοράμε στα παιδιά το παραδοσιακό βραχιολάκι με την κόκκινη και άσπρη κλωστή πλεγμένες μαζί.

Για όσους φέτος δε θέλετε να φτιάξετε το “Μάρτη” μαζί με τα παιδιά σας και έχετε διάθεση να πρωτοτυπήσετε με διαφορετικά σχέδια και “πλεξίματα”, σας παρουσιάζουμε ξεχωριστές προτάσεις:

Didadi

Η πρόταση της Didadi για τα βραχιόλια του Μάρτη πλησιάζουν αρκετά το κλασσικό σχέδιο αλλά έχει επιπλέον στόλισμα με ματόχαντρο για να προστατεύει τα παιδιά από το “κακό μάτι”.

JamJar

Για άλλη μια φορά οι χειροποίητες επιλογές ξεχωρίζουν και δίνουν πρωτότυπες λύσεις για τα βραχιόλια του Μαρτίου. Φέτος, η πρόταση είναι να συνδυάσετε το Μάρτη σας με λίγο χρυσό .

Ενώ εντύπωση κάνει η ξεχωριστή πρόταση για ανδρικό ή αγορίστικο Μάρτη.

Dudette

Η Dudette, έχει δημιουργήσει δυο επιλογές για φέτος. Η πρώτη είναι βασισμένη στο κλασσικό σχέδιο με άσπρο-κόκκινο κορδόνι και η δεύτερη διαφέρει αρκετά και θυμίζει υφασμάτινο βραχιόλι. Τα μεγέθη προσαρμόζονται και για παιδικά χεράκια.

Παιδικά Χωριά SOS

Όπως κάθε χρόνο, τα αγαπημένα Παιδικά Χωριά SOS, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό βραχιόλι για το Μάρτη με συμβολικό αντίτιμο, που θα ενισχύσει το έργο τους. Το μέγεθος προσαρμόζεται και για παιδικό χεράκι.

Καλό μήνα!

Originally posted 2017-02-28 15:41:53.