Δημιουργικές ιδέες για στολισμό μικρών Χριστουγεννιάτικων δέντρων
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Δημιουργικές ιδέες για στολισμό μικρών Χριστουγεννιάτικων δέντρων

January 7, 2022

author:

Parenting.gr

Δημιουργικές ιδέες για στολισμό μικρών Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Τα Χριστούγεννα είναι, και θα είναι πάντα η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή γιορτή του έτους ανεξάρτητα από το μέγεθος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που βρίσκεται στο σπίτι σας. Για εσάς που μόλις μετακομίσατε και ανησυχείτε πως ο χώρος δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο κανονικού μεγέθους, ή για εσάς που πάντα λαχταρούσατε ένα μεγαλύτερο σαλόνι με ένα πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχουμε καλά νέα λίγο παρακάτω. Όπως και με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έτσι και με τη διακόσμηση κάθε αντικειμένου, το όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχει να κάνει μόνο με την όρεξη και τη δημιουργικότητα.

Ένα αρμονικά, έξυπνα και όμορφα στολισμένο μικρό Χριστουγεννιάτικο δεντράκι, μπορεί να είναι πραγματικά πιο εντυπωσιακό από ένα κακοστολισμένο μεγαλύτερο σε μέγεθος δέντρο.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε όταν έχετε να στολίσετε ένα μικρότερο δέντρο;

Αρχικά, αποφύγετε τις υπερβολές και τα μεγάλα και έντονα στολίδια. Εναλλακτικά, επιλέξτε να το στολίσετε αποκλειστικά με κορδέλες ή γιρλάντες ή φιόγκους. Ωστόσο, το μυστικό είναι να μην του στερήσετε τίποτε από αυτά που θα συναντούσατε και σε ένα μεγαλύτερο δέντρο (όπως για παράδειγμα τη φάτνη ή το φωτεινό αστέρι), αρκεί το κάθε στολίδι να είναι σε σωστό μέγεθος.

Αφού, λοιπόν, διαλέξετε το μέρος που θα τοποθετήσετε το δέντρο μέσα στο σπίτι σας (τραπεζάκι, κομοδίνο ή σύνθετο σαλονιού), φροντίστε να στολίσετε ομοιόμορφα και το χώρο γύρω από αυτό. Σας προτείνουμε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια Χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα, ένα καρουζέλ ή ένα μουσικό κουτί, δημιουργώντας έτσι μια στολισμένη γωνιά που θα δίνει γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι.

Να θυμάστε πως τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρές συσκευασίες και πως τα μικρά Χριστουγεννιάτικα δέντρα, με προσοχή στη λεπτομέρεια, το γούστο και την αισθητική, μπορούν να γίνουν πραγματικά τα πιο λαμπερά Χριστουγεννιάτικα στολίδια μέσα στο σπίτι σας.

Originally posted 2017-11-04 14:13:43.