Δίδυμα γεννήθηκαν…. με διαφορετικό χρώμα
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δίδυμα γεννήθηκαν…. με διαφορετικό χρώμα

July 16, 2020

author:

Parenting.gr

Δίδυμα γεννήθηκαν…. με διαφορετικό χρώμα

Μπορεί οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μία στο εκατομμύριο, αλλά η 20χρονη Hannah Yarker και ο 24χρονος Kyle Armstrong κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κορίτσια τους που έχουν διαφορετικό χρώμα!

Το ένα έχει πάρει τα λευκά χρώματα της μαμάς του, ενώ το άλλο τα πιο σκούρα χρώματα του μπαμπά του! Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Η μητέρα, αναγκάζεται να εξηγεί συνεχώς ότι τα 10 μηνών κοριτσάκια της είναι δίδυμα, καθώς κανείς δεν μπορεί να την πιστέψει.

Η ίδια είπε ότι οι φίλοι τους -αστειευόμενοι- τους έλεγαν τι θα γίνει αν τα παιδιά γεννηθούν με διαφορετικό χρώμα και εκείνη γελούσε και έλεγε ότι δεν νομίζει πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν. «Τώρα τα κορίτσια μας τραβούν όλα τα βλέμματα όπου και αν πάμε και όχι μόνο επειδή είναι τόσο χαριτωμένα. Δεν μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ και να μην με σταματήσει κάποιος για να με ρωτήσει: Είναι και τα δύο δικά σας; Είναι αδερφές; Έχουν κάποια σχέση;», δήλωσε η μητέρα, η οποία αναφέρει ότι τα κοριτσάκια μεγαλώνοντας φαίνεται ήδη ότι αρχίζουν και αναπτύσσουν διαφορετικές προσωπικότητες.

«Η μία κινείται συνεχώς, ενώ η άλλη είναι πιο χαλαρή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δίδυμα. Έχουν γενέθλια την ίδια μέρα, τον ίδιο μπαμπά και μαμά, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά σε όλα», πρόσθεσε.

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο και στην αρχή δεν είχαν καταλάβει τη μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, ενώ μετά από κάποιες εβδομάδες έγινε ξεκάθαρο ότι το ένα κοριτσάκι έχει το λευκό δέρμα της μαμάς του και ανοιχτόχρωμα μάτια και το άλλο το πιο σκουρόχρωμο δέρμα του μπαμπά του και καστανά μάτια. Τα διζυγωτικά δίδυμα κληρονόμησαν διαφορετικά γονίδια και σύμφωνα με την Mirror που δημοσιεύει την ιστορία, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και τα δίδυμα να έχουν διαφορετικό χρώμα είναι μία στο ένα εκατομμύριο.

babies_2679162a

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης:
Τα παιδιά που τρώνε πρωινό, έχουν καλύτερους βαθμούς στο σχολείο

Originally posted 2016-02-09 12:00:15.