Βruscietta με cranberry και κατσικίσιο τυρί: Ιδανικό ορεκτικό για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
Για να φτιάξετε μόνοι σας τη bruscietta, αγοράζετε μια μπαγκέτα, την κόβετε σε λεπτές φέτες και τις μαρινάρετε με λάδι και ρίγανη. Σωτάρετε τις φέτες και από τις 2 μεριές για 2 με 3 λεπτά, και είναι έτοιμες!
Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας φρυγανισμένο ψωμί ή να προμηθευτείτε μια έτοιμη ζύμη και να την ψήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες.
Στη συνέχεια, καλύπτετε την επιφάνεια με cranberry σως και ρίχνετε από πάνω κομμάτια κατσικίσιου τυριού και δεντρολίβανο.
Είναι ιδανικό ορεκτικό, που μπορείτε να φτιάξετε τελευταία στιγμή και να το σερβίρετε ζεστό.
* Οι υγιεινές ιδιότητες των cranberry είναι αναγνωρίσμενες από την εποχή των αρχαίων Ινδιάνων και οι ναυτικοί τα έτρωγαν για να προλάβουν το σκορβούτο, καθώς είναι πλούσια σε πολλές βιταμίνες. Οι αντιοξειδωτικοί του παράγοντες, μπορούν να μειώσουν οποιάδηποτε ζημιά μπορεί να έχει προκληθεί στα κύτταρα, και να εξουδετερώσουν ελεύθερες ρίζες που κυκλοφορούν στο αίμα.
Originally posted 2016-12-29 09:30:46.