Βγήκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Σήμερα, στις 11:00 δημοσιοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της επικράτειας και σταματά η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μπουν στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) να δούν άμεσα το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Εναλλακτικά,οι υποψήφιοι μπορούν να μπουν  εδώ , να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα και να μάθουν άμεσα τα αποτελέσματά τους.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν από το Υπουργείο ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν οι σχετικές ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να αναρτηθούν στα σχολεία εντός της ημέρας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

Περισσότερα άρθρα