"Ασημένια Χριστούγεννα" στα Ιωάννινα
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

“Ασημένια Χριστούγεννα” στα Ιωάννινα

January 14, 2022

author:

Parenting.gr

“Ασημένια Χριστούγεννα” στα Ιωάννινα

Τι: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Πότε: Από 08/12 έως 07/01
Για ποιόν: Για όλη την οικογένεια
Πού: Ιωάννινα (Περιοχή Βοτανικού)
Είσοδος: Ελεύθερη

Γιορτές σαν Παραμύθι

Φέτος, τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα θα έχουν χρώμα… ασημί! Σαν τα παλιά κοσμήματα που φτιάχνουν με τέχνη και μεράκι οι μαστόροι μας. Το Παραλίμνιο Fun Park υποδέχεται τα «Ασημένια Χριστούγεννα» σε μία μαγική πόλη γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ο Ασημάκης και η Ασημένια, ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά, το δέντρο των δώρων, το carousel, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο, τα εντυπωσιακά εργαστήρια και πολλά ακόμη πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις σας περιμένουν από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, για να πασπαλίσουν με ασημόσκονη τα πιο ονειρικά Χριστούγεννα της ζωής σας.

Και το παραμύθι ξεκινά…

Από την ημέρα που η μαγική χριστουγεννιάτικη πόλη ανοίγει τις πόρτες της, το Παραλίμνιο Fun Park μεταμορφώνεται, βάζει τα καλά του και γίνεται ονειροδρόμιο για όλους όσοι μπορούν να ονειρεύονται. Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, δράσεις και θεάματα για όλους.

Διασκεδάστε ελεύθερα

Γεμίστε χαρά και ενθουσιασμό με δράσεις και παιχνίδια! Το Δέντρο και το Σπίτι των Δώρων, το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, το Σπίτι του Μπουρμπουλήθρα, το Σπίτι του Παραμυθά, ζωγραφική σώματος, ζογκλέρ, ανιματέρ, συναυλίες, party και άλλες εκδηλώσεις περιμένουν όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, στο Παραλίμνιο Fun Park για να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα… Ασημένια!

Εκτός από τα συναρπαστικά παιχνίδια που όλοι μπορούν να απολαύσουν, στο Ασημένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, οι δράσεις δεν σταματούν ποτέ! Δείτε τις εδώ!

Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση

Εισιτήριο 5 Δράσεων
Το Εισιτήριο 5 Δράσεων (4 €) περιλαμβάνει είσοδο στο Σπίτι του Ασημάκη, στο Σπίτι της Ασημένιας, στο Σπίτι του Μάγου (με αναμνηστικό μετάλλιο), στο Τρενάκι του Άι-Βασίλη και στο Εργαστήρι των Ξωτικών.

Εισιτήριο για όλες τις Δράσεις
Το Εισιτήριο για όλες τις Δράσεις (7 €) περιλαμβάνει είσοδο στο Σπίτι του Ασημάκη, στο Σπίτι της Ασημένιας, στο Σπίτι του Μάγου (με αναμνηστικό μετάλλιο), στο Τρενάκι του Άι-Βασίλη, στο Εργαστήρι των Ξωτικών και βόλτα με το Καρουζέλ και στο Παγοδρόμιο (20’).

Θέατρο για τα παιδιά
Εξασφαλίστε το εισιτήριο σας (3 €) για τη θεατρική παράσταση «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης». Το διαχρονικό, λατρεμένο από μικρούς και μεγάλους παραμύθι για την ιστορία αγάπης ενός μολυβένιου στρατιώτη με μία πανέμορφη χορεύτρια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζεται καθημερινά, από τις 23 έως τις 30 Δεκεμβρίου, και μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Απαιτείται προκράτηση.

Εισιτήριο για μεμονωμένες Δράσεις
Απολαύστε ξανά και ξανά με το πρόσθετο εισιτήριο (3 €) το αγαπημένο σας παιχνίδι (αφορά στο Καρουζέλ 3 €/βόλτα και στο Παγοδρόμιο 3 €/20’). Αποκτήστε το δικό σας κέρινο ομοίωμα χεριού (3 €) που θα δημιουργήσετε στο Εργαστήρι του Ασημοχέρι. *Οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Ώρες Λειτουργίας
Το πάρκο θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Κυριακή), με τις πόρτες να ανοίγουν στις 10 το πρωί και οι δράσεις θα ξεκινούν στις 11πμ.

Originally posted 2017-12-05 04:30:06.