Ανοιξιάτικη Εκδρομή στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ανοιξιάτικη Εκδρομή στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας

March 10, 2017

author:

Parenting.gr

Ανοιξιάτικη Εκδρομή στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας

Τι: Μονοήμερη Εκδρομή
Πότε: Σάββατο ή Κυριακή
Για ποιόν: Για όλη την οικογένεια
Πού: The Ranch, Σοφικό Κορινθίας
Είσοδος: Με εισιτήριο για τα παιδιά από 4 ετών και πάνω

Τι καλύτερο από το να γιορτάσετε τον ερχομό της Άνοιξης και τις πρώτες ηλιόλουστες ημέρες με μια μονοήμερη εκδρομή;

Το Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και σας περιμένει να απολαύσετε το υπέροχο φυσικό τοπίο και να ζήσετε στιγμές δράσης και περιπέτειας.

Μπορείτε να κάνετε βόλτα με τα άλογα, να μάθετε τοξοβολία με εξειδικευμένους δάσκαλους, να παίξετε με την παρέα σας σε ένα από τα υπερσύγχρονα γήπεδα και να περπατήσετε στη φάρμα για να δείτε από κοντά τα ζώα.

Κατόπιν συνεννοήσεως, μπορείτε και να παρακολουθήσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους χώρους που έχει το Ranch, όπως το Τυροκομείο, το Τσαγκαράδικο κ.α.

Τα Σαββατοκύριακα, το Ranch είναι όλη μέρα ανοιχτό και περιμένει να φιλοξενήσει όσους επισκέπτες θέλουν να ξεφύγουν και να γνωρίσουν κάτι διαφορετικό, μαζί με τα παιδιά τους. Αν έχετε παιδιά σε ηλικία για κατασκήνωση(από 6 ετών και άνω) η επίσκεψη μπορεί να αποτελέσει και μια εξαιρετική αφορμή για να δείτε τον χώρο και να κλείσετε την θέση σας για τα καλοκαιρινά προγράμματα κατασκήνωσης που προσφέρονται!
Tips:
The Ranch βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας (ΤΚ 20004) και συγκεκριμένα στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου.