Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μαζί για το Παιδί σχετικά με την φιλανθρωπική συναυλία
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μαζί για το Παιδί σχετικά με την φιλανθρωπική συναυλία

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μαζί για το Παιδί σχετικά με την φιλανθρωπική συναυλία

Το Μαζί για το Παιδί ως διοργανωτής και παραγωγός, της φιλανθρωπικής συναυλίας με τους Γιώργο Νταλάρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Ηρώδειο, στις 27 Σεπτεμβρίου, σάς ευχαριστεί θερμά για την παρουσία σας και τη διάθεσή σας να στηρίξετε τους σκοπούς της Ένωσης σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο.

Στόχος της συναυλίας μας, φέτος, όπως κάθε χρόνο, ήταν η συγκέντρωση πόρων για τη βελτίωση της καθημερινότητας περισσότερων από 30.000 παιδιών σε ανάγκη. Σάς διαβεβαιώνουμε ότι μέσω της αγοράς των εισιτηρίων σας, συμβάλλατε σημαντικά και φέτος σε αυτό το σκοπό και σας είμαστε ευγνώμονες που για μια ακόμα χρονιά αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας.

Δυστυχώς, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία χρειάστηκε να διακοπεί, για τη διασφάλιση της προστασίας των θεατών και των συντελεστών της. Παρά τη διάθεση όλων των συντελεστών να επαναληφθεί, μετά λύπης σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι εφικτό, καθότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία βάσει του προγραμματισμού του Ηρωδείου.

Στα 20 χρόνια αντίστοιχων διοργανώσεων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»,  για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα.  Ως διοργανωτές και παρά το φιλανθρωπικό μας χαρακτήρα, υποχρεούμεθα να καλύψουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς τρίτους, ενώ δε δικαιούμαστε ασφαλιστική κάλυψη, καθότι η συναυλία διεξήχθη κανονικά για την πρώτη ώρα.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και παρά τις όποιες δυσκολίες το έργο μας για τα παιδιά σε ανάγκη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κυρίους Νταλάρα και Μαχαιρίτσα για την ευγενική τους προσφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»