Ανακαλύψτε το πλέξιμο!
7hmeres Δραστηριότητες ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ανακαλύψτε το πλέξιμο!

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Ανακαλύψτε το πλέξιμο!

shutterstock_254738920Έχετε σκεφτεί ποτέ ποια χόμπι θα μπορούσαν να σας κρατήσουν συντροφιά στο σπίτι; Είτε είστε έγκυος, είτε μια νέα μαμά που έχει χρόνο στη διάθεσή της και θέλει να τον αξιοποιήσει δημιουργικά, μπορείτε να ξεκινήσετε κάποιες δραστηριότητες που θα σας ωφελήσουν και θα σας συντροφεύουν τις στιγμές που το έχετε ανάγκη!

Ένα πολύ ωραίο χόμπι είναι το πλέξιμο! Το πλέξιμο δίνει πάρα πολλές δυνατότητες για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας και να φτιάξετε μοναδικές χειροποιήτες δημιουργίες! Σκεφτείτε πόσα είδη μπορείτε να πλέξετε για τα αγαπημένα σας πιτσιρίκια και για όλη την οικογένεια! Καλτσάκια, πουλοβεράκια, ζακέτες. φορεματάκια, σκουφάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Πλέον η τάση του πλεξίματος εξαπλώνεται σε πολλές νέες γυναίκες καταρρίπτοντας οποιαδήποτε προκατάληψη και μάλιστα δηλώνοντας ότι το πλέξιμο έιναι πολύ ψυχαγωγικό και χαλαρωτικό! Επίσης όλος ο κόσμος τη μόδας ξετυλίγεται με το μαλλί και το νήμα και σε καλεί να τον εξερευνήσεις!FullSizeRender (1)

Εάν νομίζετε ότι είναι δύσκολο και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε ξεφυλλίστε το περιοδικό PLEXIS  και συγκεκριμένα το επόμενο τεύχος που κυκλοφορεί δωρεάν με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, και ταξιδέψε με τις όμορφες ιδέες του! Οι άπειρες επιλογές σε χρώματα , σχέδια και νήματα θα σας κρατήσουν σίγουρα σε ενδιαφέρον και θα σας βάλουν σε δράση για να φτιάξετε πανέμορφα πλεκτά!

Οι χειροποίητες δημιουργίες είναι διαχρονικές και άκρως συναισθηματικές! Αξίζει να εξερευνήσετε αυτό το χόμπι και να εκφράσετε τη δημιουργία σας μέσα από τις ευχάριστες τεχνικές του πλεξίματος!

5 επαγγέλματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να ασκήσεις από το σπίτι!