Αγοράζοντας σχολικά είδη από τη UNICEF βοηθάτε να πάνε σχολείο ακόμα περισσότερα παιδιά
SHOPPING ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Αγοράζοντας σχολικά είδη από τη UNICEF βοηθάτε να πάνε σχολείο ακόμα περισσότερα παιδιά

January 3, 2020

author:

Parenting.gr

Αγοράζοντας σχολικά είδη από τη UNICEF βοηθάτε να πάνε σχολείο ακόμα περισσότερα παιδιά

Τη φετινή σχολική χρονιά, στηρίξτε το έργο της UNICEF επιλέγοντας προιόντα από τη νέα σχολική συλλογή της. Η ποικιλία αλλά κι η ποιότητα είναι δεδομένες και συνδυάζονται με την ουσιαστική βοήθεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε χαρούμενα τετράδια 50φυλλα και σπιράλ δύο θεμάτων, που πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ασφαλούς χρήσης, σχολικά σακίδια, σχολικά τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια, κασετίνες, πορτοφολάκια ακόμα και αλουμινένιο παγούρι.
Τη συλλογή συμπληρώνουν μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, σημειωματάριο, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, πλαστελίνες, μολυβοθήκες και κάθε είδους γραφική ύλη.
unicef
Η έκκληση της UNICEF για το 2016 έχει διπλασιαστεί σε σχέση με την αντίστοιχη πριν από τρία χρόνια. Οι συγκρούσεις και οι ακραίες καιρικές συνθήκες εξαναγκάζουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό παιδιών να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τα εκθέτουν, σε σοβαρές ελλείψεις τροφίμων, βία, ασθένειες, κακοποίηση, καθώς και σε διακινδύνευση της εκπαίδευσής τους.

Οι στόχοι της UNICEF για τα παιδιά είναι: πρόσβαση στην εκπαίδευση, θεραπεία κατά του υποσιτισμού, πρόσβαση σε καθαρό ασφαλές νερό, ψυχολογική υποστήριξη, εμβολιασμός, πληροφόρηση και εξέταση για τον ιό του HIV-AIDS ενώ στην Ελλάδα προωθούν και τα δικαιώματα των παιδιών στα σχολεία, εκπαιδεύουν χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς και στηρίζουν με σχολικό υλικό μαθητές φτωχών οικογενειών.

Η UNICEF στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά και ενισχύεται μόνο από τη βοήθεια του κόσμου συνεπώς η προτίμηση των συγκεκριμένων ειδών είναι πολύ σημαντική.
Μια πλήρης πολύχρωμη και αισιόδοξη σειρά σχολικών ειδών σας περιμένει…

Originally posted 2016-09-08 12:30:57.