Αγοράζοντας ρούχα για το παιδί που κάνει bullying στο δικό του παιδί
LIFESTYLE

Αγοράζοντας ρούχα για το παιδί που κάνει bullying στο δικό του παιδί

March 21, 2023

author:

Parenting.gr

Αγοράζοντας ρούχα για το παιδί που κάνει bullying στο δικό του παιδί

Θα περνούσατε ένα απόγευμα με το παιδί που κάνει bullying στο δικό σας παιδί; Και αν ναι, πώς θα το περνούσατε μαζί του; Ανταποδίδοντας την ταλαιπωρία στην οποία βάζει το παιδί σας ίσως; Ο Audrey Fontenot όταν ανακάλυψε ότι ο 8χρονος γιος του είναι θύμα bullying πήρε την κατάσταση στα χέρια του αλλά όχι με τον τρόπο που υποψιάζεστε. Ο πατέρας από το Houston, ανέλαβε δράση και έκλεψε τις καρδιές όλων.

Σε ένα tweet που συγκέντρωσε 280.000 likes και 92.000 retweets ο πατέρας εξήγησε ότι πέρασε ένα απόγευμα με το παιδί που έκανε bullying στο δικό του παιδί προσπαθώντας να καταλάβει τι είναι αυτό που πυροδοτεί αυτή την συμπεριφορά του παιδιού. Κάπως έτσι ανακάλυψε ότι ο Tamarion δεχόταν bullying και ο ίδιος από άλλα παιδιά του σχολείου, για το γεγονός ότι δεν φορούσε καθαρά ρούχα αφού η οικογένειά του είναι άστεγη…

Ο πατέρας πήρε το παιδί και το πήγε για ψώνια. Καινούργια ρούχα και καινούργια παπούτσια. Η ιστορία καταγράφεται από μικρά βιντεάκια που σας συνιστούμε να δείτε. Πρόκειται για θησαυρό. Στη συνέχεια ο πατέρας έφερε κοντά τα δυο αγόρια, τα οποία φωτογραφήθηκαν μαζί να παίζουν και να χαμογελούν.

Αυτό σημαίνει να είσαι καλός πατέρας…

Originally posted 2018-10-26 10:10:39.