Όσοι αγαπούν τη Yoga ξέρουν...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΥΓΕΙΑ & ΑΣΚΗΣΗ

Όσοι αγαπούν τη Yoga ξέρουν…

March 6, 2021

author:

Parenting.gr

Όσοι αγαπούν τη Yoga ξέρουν…

Είτε είσαι χρόνια yogi lover είτε ξεκίνησες τώρα να εξασκείς τη γιόγκα, το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα είναι το γεγονός που δεν πρέπει να χάσεις.
O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το Light of Yoga ανακοίνωσαν το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα με θέμα «Γιόγκα και Συνειδητότητα», το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στους πολυχώρους The Hub Εvents και Αλκμήνη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
56 μαθήματα/εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων της γιόγκα από διακεκριμένους δασκάλους
14 ομιλίες/διαλέξεις για τα οφέλη της γιόγκα
4 συναυλίες παραδοσιακής ινδικής μουσικής και χορού, κίρταν και new age.

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τη φιλοσοφία και τις αρχές της γιόγκα, ενός αρχαίου φιλοσοφικού συστήματος 5.000 ετών, το οποίο εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητότητας του ανθρώπου, με απώτερο στόχο την εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε σωματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στον εκθεσιακό χώρο, ο οποίος θα περιλαμβάνει 30 περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στη γιόγκα, στην υγεία και στην ευεξία, ενώ θα προσφέρονται αφεψήματα, χυμοί και υγιεινά χορτοφαγικά γεύματα, προετοιμασμένα με τη φροντίδα του café-restaurant Pure Bliss.

Tips:
Συμβολική συμμετοχή €8/ημέρα και €14 για το διήμερο.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα yogaportal.gr

Originally posted 2016-10-10 07:30:15.