Ένα καινοτόμο αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένα καινοτόμο αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

April 2, 2021

author:

Parenting.gr

Ένα καινοτόμο αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Το Volleykid είναι ένα καινοτόμο αθλητικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά 3- 6 ετών, το οποίο χρησιμοποιώντας το άθλημα του Volley ως βασικό εργαλείο εκμάθησης και εκπαίδευσης έχει σαν στόχο να δώσει τα πρώτα κίνητρα στο παιδί να αναπτύξει τις ποικίλες κινητικές του δεξιότητες, μέσα από δραστηριότητες που έχουν παιγνιώδη και διασκεδαστικό χαρακτήρα με απόλυτη ασφάλεια.

Σχεδιάστηκε από εξειδικευμένούς καθηγητές φυσικές αγωγής, με πολυετή εμπειρία σε προγράμματα εκμάθησης Volley σε μικρές ηλικίες (Ακαδημίες Volley)καθώς και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Αλλά κυρίως με πρωταρχικό γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό στα παιδιά.

volley-lid

Στόχος του προγράμματος Volleykid είναι να προσφέρει στα παιδιά προσχολικής ηλικίας μια δραστηριότητα με την οποία θα διασκεδάσουν, θα παίξουν αλλά και θα μάθουν έννοιες όπως είναι η ομαδικότητα, η συνεργασία, οι κανόνες ενός παιχνιδιού, ο συντονισμός κινήσεων, η ανάπτυξη κοινωνικών επαφών και τελικά η ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία που θέλουν να το εντάξουν στις δραστηριότητές τους αλλά και σε ιδιώτες γονείς που επθυμούν να το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους  (Δεν απαιτεί μεγάλους και ειδικούς χώρους, ούτε πολύπλοκο εξοπλισμό).

Tips:
Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ .

volleykid-banner-300x250px-1