Ένα εστιατόριο για παιδιά στο Dubai
Επικαιρότητα

Ένα εστιατόριο για παιδιά στο Dubai

August 28, 2019

author:

Parenting.gr

Ένα εστιατόριο για παιδιά στο Dubai

Το εστιατόριο White & The Bear έχει λευκές επιφάνειες και έπιπλα από ξύλο

Το Sneha Divias Atelier έχει επιλέξει αντί για τα στερετοτυπικά έντονα χρώματα, χρώματα με ουδέτερους τόνους μέσα σε αυτό το εστιατόριο στο Ντουμπάι, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά.

Στην περιοχή Jumeirah του Ντουμπάι, το White & The Bear έχει σχεδιαστεί από το Sneha Divias Atelier στο ύφος «αστικού» χώρου που αποφεύγει τις φωτεινές αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως σε χώρους εστιασμένους σε παιδιά.

Ο χώρος του εστιατορίου και του εμπορικού κέντρου είναι αντ ‘αυτού διακοσμημένος με ουδέτερα χρώματα και υλικά τα οποία, σύμφωνα με το στούντιο, θα τραβήξουν την περιέργεια των παιδιών.

“Στο εργαστήριο επιλέξαμε διακριτικές παλέτες για τα παιδιά για να μην υπερφορτώσουμε τις αισθήσεις”, εξηγεί το στούντιο.

“Αντ ‘αυτού, το σετ χρωμάτων που χρησιμοποιήσαμε προωθεί τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη μάθηση”.

Το ισόγειο του κτιρίου έχει κατασκευαστεί σε έναν ξεχωριστό ενιαίο χώρο με λευκές επιφάνειες.

Το ήμισυ του δωματίου είναι αφιερωμένο στο εστιατόριο, το οποίο θα προσφέρει ένα μενού υγιεινών γευμάτων ειδικά επιμελημένο από έναν διατροφολόγο για τα παιδιά. Ξύλο έχει χρησιμοποιηθεί για να σχηματιστεί ένας αυλακωτός πάγκος για καφέ όπου μπορούν οι γονείς-επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, αλλά και σε μία σειρά από μικροσκοπικά καθίσματα για τα παιδιά, σε σχήμα ζώου.

Πηγή: Parenting.gr

Φωτό από την πηγή