Βίκυ Καγιά: Βόλτα στο Ζάππειο με την κόρη της!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Στο Ζάππειο βρέθηκε την Κυριακή η Βίκυ Καγιά με την κόρη της, Bianca. Η διευθύντρια του Fashion Workshop πέρασε μια ξεχωριστή μέρα με την μικρή της αφού δεν έκαναν μία απλή βόλτα στην ηλιόλουστη πόλη.

Οι δυο τους συμμετείχαν στην πρωτοβουλία του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” που οργάνωσε το Greece Race For The Cure για 8η συνεχή χρονιά στηρίζοντας τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η Βίκυ μπορεί να μην έτρεξε αλλά συμμετείχε στον περίπατο, που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο πλαίσιο, για να μπορεί να έχει μαζί της και την κόρη της με το καρότσι.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες! Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ερωτευμένη μαζί της κα φροντίζει να απολαμβάνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας με τη μικρή διάφορες δραστηριότητες. Σε πολλές από αυτές συμμετέχει και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους στο Ζάππειο!

Πηγή: tlife

The post Βίκυ Καγιά: Βόλτα στο Ζάππειο με την κόρη της! appeared first on Mommy.gr.

Περισσότερα άρθρα